Home » آشپزی » کیک و شیرینی » طرز تهیه کیک صبحانه
آبتین وب

طرز تهیه کیک صبحانه

کیک صبحانه

مواد لازم

کره‌ی نرم شده در دمای محیط  ۱۰۰ گرم

شکر  ۱۰۰گرم

تخم‌مرغ  ۲  عدد

شیر  ۵۰ میلی‌لیتر

آرد  ۲۰۰گرم

بیکینگ‌پودر  ۱ قاشق مرباخوری

وانیل  نصف قاشق مرباخوری

پودر کاکائو  ۱ قاشق سوپ‌خوری

مدت زمان پخت ۵۰ دقیقه

دستور غذا

فر را ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن ‌کرده و در دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم می‌کنیم

کره و شکر را با همزن می‌زنیم تا زمانی که تغییر رنگ پیدا کند

زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا می‌کنیم

زرده‌های تخم‌مرغ را به کره و شکر اضافه کرده و با همزن می‌زنیم

شیر را کم‌کم به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم

آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، به مواد اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن می‌زنیم

سفیده‌ها را خوب می‌زنیم تا پف کند

مخلوط کره و شکر را دو قسمت کرده، وانیل و نیمی از سفیده‌ها را به یک قسمت از آن اضافه می‌کنیم

نیمی دیگر از سفیده‌ها را با پودر کاکائو و قسمت دیگری از مواد مخلوط می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم

قالب مستطیل شکلی در ابعاد ۹ × ۱۸ را انتخاب کرده و از مواد سفید رنگ در آن می‌ریزیم

مواد کاکائویی را روی مخلوط قبلی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر می‌گذاریم

بعد از گذشت این مدت، دمای فر را به ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد می‌رسانیم و به مدت ۲۵ دقیقه کیک را می‌پزیم

About علی ملاح

با سلام علی ملاح هستم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی حسابداری از استان بوشهر

موارد جالب

طرز تهیه کیک پرتقالی

دستور غذا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *