Home » آشپزی » کیک و شیرینی » طرز تهیه کیک کاراملی
آبتین وب

طرز تهیه کیک کاراملی

کیک کاراملی

مواد لازم

مواد کارامل:

شکر  نصف  لیوان

تخم مرغ  ۵ عدد

شیر تازه  دو و نیم  لیوان

وانیل  ۱ قاشق غذاخوری

مواد کیک:

تخم مرغ  ۲ عدد

روغن  نصف لیوان

پودر شکر  ۱ لیوان

شیر خشک نیدو  ۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری

وانیل  ۱ قاشق چایخوری

آرد سفید  ۱ لیوان

مدت زمان پخت ۱۵۰دقیقه

دستور غذا

ابتدا نصف لیوان شکر را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود. در حین ذوب شدن شکر را با قاشق چوبی هم بزنید تا سفت نشود.

بگذارید شکر روی حرارت بماند تا رنگ آن به قهوه ای تغییر کنید. مواظب باشید شکر نسوزد. سپس شکر را بلافاصله پس از قهوه ای شدن در ظرف مخصوص کیک بریزید بطوریکه بطور یکنواخت در تمام سطح ظرف پخش شود.

این کار را باید سریع انجام دهید چون شکر پس از اینکه کمی سرد شد سفت خواهد شد. ظرف را کنار بگذارید تا شکر سفت شود و کمی خنک شود.

مواد کارامل را با همزن برقی بزنید. سپس مواد بدست آمده را روی شکر سفت شده بریزید.

تمام مواد لازم برای کیک بجز آرد را با همزن دستی خوب بزنید سپس در آخر آرد را به آن اضافه کرده با قاشق هم بزنید.

مواد کیک بدست آمده را روی مواد کارامل بریزید. سعی کنید مواد کیک در تمام سطح ظرف ریخته شود.

ظرف کیک را در ظرف فر که تا نیمه آب جوش ریخته اید بگذارید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کیک به طریق بن ماری بپزد. در صورتی که در حین پخت آب ظرف تمام شد دوباره ظرف را تا نیمه آب داغ بریزید

پس از اطمینان از پخت کیک آن را در ظرف مخصوص کیک برگردانید. زیر آن کیک خواهد بود و روی آن کارامل.

کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

برای اطمینان از پخت کیک چنگالی را در آن فرو کرده در صورتی که چنگال تمیز بیرون بیاید کیک پخته شده. مواد کارامل و کیک در حین پخت در فر از هم جدا خواهد شد.کیک را ابتدا به مدت ۱ ساعت و نیم با حرارت پایین و سپس با حرارت بالا و پایین بپزید

About علی ملاح

با سلام علی ملاح هستم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی حسابداری از استان بوشهر

موارد جالب

طرز تهیه کیک هویج

دستور غذا تخم مرغها را با شکر، روغن و نمک مخلوط کرده و با سرعت ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *